Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Τι μας συμφέρει; Δημήτριος Παναγόπουλος, ιεροκήρυκας Με τις θλίψεις και τους πειρασμούς, ο άνθρωπος καθαρίζεται. Είναι σαν το χρυσό, που το βάζουν στο καμίνι για να «καθαριστεί» και να γίνει 24 καρατίων. Εμείς όμως είμαστε φυγόπονοι και γογγύζουμε. Οι πραγματικοί Χριστιανοί στον κόσμο τούτο θα πετροβοληθούν, θα διωχθούν, θα έχουν πειρασμούς. Αντίθετα ο σατανάς τους δικούς του ανθρώπους δεν τους πειράζει, γι’ αυτό και οι περισσότεροι άνθρωποι, που πάνε με τον σατανά, περνούν πολύ καλύτερα στον κόσμο αυτό, αλλά τους περιμένει κόλαση. Συμφέρει επομένως να περάσουμε εδώ δύσκολα και εκεί καλά. Πηγή: Ι.Ν. Παντανάσσης

Τι μας συμφέρει;


Δημήτριος Παναγόπουλος, ιεροκήρυκας

Με τις θλίψεις και τους πειρασμούς, ο άνθρωπος καθαρίζεται. Είναι σαν το χρυσό, που το βάζουν στο καμίνι για να «καθαριστεί» και να γίνει 24 καρατίων.

Εμείς όμως είμαστε φυγόπονοι και γογγύζουμε. Οι πραγματικοί Χριστιανοί στον κόσμο τούτο θα πετροβοληθούν, θα διωχθούν, θα έχουν πειρασμούς.

Αντίθετα ο σατανάς τους δικούς του ανθρώπους δεν τους πειράζει, γι’ αυτό και οι περισσότεροι άνθρωποι, που πάνε με τον σατανά, περνούν πολύ καλύτερα στον κόσμο αυτό, αλλά τους περιμένει κόλαση. Συμφέρει επομένως να περάσουμε εδώ δύσκολα και εκεί καλά.


Πηγή: Ι.Ν. Παντανάσσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου