ΙΕΡΕΥΣ

    
    Εφημέριος του Ναού είναι ο πρωτοπρεσβύτερος π.Ιωάννης Μπογής , ο οποίος με ζήλο Χριστού ποιμαίνει την ενορία και αγωνίζεται για την αναβάθμισή της από το 2006 μετά από  γόνιμη ιερατική πορεία στον Ιερό Ναό Αγίου Ισιδώρου Βροντάδου .

        Ο μακαριστός μητροπολίτης Χίου κυρός Διονύσιος αναγνωρίζοντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην τοπική εκκλησία τον χειροθέτησε πρωτοπρεσβύτερο το 2010 .
          Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΝΕΟΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΕΝΤΑ                
                      ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ ,ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ ΚΚΟ ΜΑΡΚΟΟ ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩ ΜΕΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΙΟΥ ΚΥΡΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟ
                 ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

      Tην 22α Ιουλίου 1980 χειροθετήθηκε αναγνώστης στο Προσκύνημα της Αγίας Μαρκέλλας Βολισσού ,ενώ την 23/2/1987 χειροτονήθηκε διάκονος στον Ι.ΝΑγίου Πολυκάρπου Ταλάρου Κάμπου  και τοποθετήθηκε στον Ι.Ν.Αγίου Ιακώβου πόλεως Χίου .            
         Την 25η ΜΑρτίου 1992 χειροτονήθηκε πρεσβύτερος στον πανηγυρίζοντα ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας πόλεως Χίου και επί πέντε μήνες υπηρέτησε την Ιερά Μονή Αγίου Μηνά .Στον Ι.Ναό Αγίου Ισιδώρου Βροντάδου διορίστηκε την 10/5/1993 ,ενώ την 14/5/1996 πήρε το οφφίκιο του Οικονόμου για την πλούσια προσφορά του στο Ναό που επαυξήθηκε ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια ,με αποτέλεσμα να αναμορφώσει την ενορία και να την κάνει μία από τις πιο όμορφες και περιποιημένες της Χίου .
        Επιβράβευση όλων των προσπαθειών και αγώνων του η μετάθεση στην ενορία μας , της Παναγίας Τουρλωτής Χίου, όπου και εδώ έχει αναπτύξει τεράστια δράση  εξωραίζοντας εξολοκλήρου το ναό και προσφέροντας με όλη τη δύναμη της ψυχής του . Τέλος του απονεμήθηκε και το οφφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου  από τον μακαριστό μητροπολίτη Χίου κυρό Διονύσιο για την πολύτιμη διακονία του και στους ναούς που υπηρέτησε .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου